Prémium nyestcsapda, közvetlenül a gyártótól.
Magyarország területén ingyenes kiszállítás!

Rendeljen telefonon!
  0670/363-8179 vagy 0620/363-8286

E-mail: info@agrohydro.hu

Nyestcsapda bérlés miért nem lehetséges?

Ügyfeleink gyakori kérdése:
Nyestcsapda bérlés lehetséges?

A válasz az, hogy sajnos nem. A csapda megvásárlását tudjuk biztosítani.
Érveink a következők:

1. A nyestcsapda 25.400Ft-os teljes ára helyett bérlés esetén nyilván lényegesen alacsonyabb költségre számít az ügyfél. Felméréseink szerint bérlet (kölcsönzés) konstrukcióban az emberek maximum a tulajdonba kerülés negyedét hajlandóak kifizetni, tehát körülbelül 6000Ft-os költséget tartanának elfogadhatónak. Ez az ár számunkra nyilvánvalóan nem fedezné a nyestcsapda gyártás, raktározás, csomagolás, adminisztráció, küldés, továbbá a visszajuttatás után az esztétikai helyrehozatal költséget. Hosszú kültéri használat után a nyestcsapda porosodik, sárosodik, sőt rozsdásodhat is. Ez a nyestcsapda használhatóságát nem befolyásoló tényezők (vadásztársaságok tartós kültéri használatra vásárolnak tőlünk csapdákat), azonban új helyre kiadva ezen esztétikai problémákat illene megszüntetni. Ezek együttesen sajnos nem férnének bele sem a nyestcsapda sem a macskacsapda bérleti díjába.

2. A bérelhető eszközök jellemzően sok százezer forintos termékek (profi takarítógépek, építőipari eszközök, utánfutók), ezek nem húszezer forint értékű tárgyak. Itt komoly összegű megtakarítást tudunk elérni a megvásárláshoz képest.

3. A kölcsönzött tárgyak bérleti ideje jellemzően kiszámítható. Például utánfutót bérelünk az egy hetes nyaralásra. Ezzel ellentétben a nyestcsapda bérlés ideje nehezen kalkulálható. Az átlagos nyest befogási ideje 1-2 hét között van, de előfordul több hónapos nyestcsapdázás is. Ahol több állat garázdálkodik, ott időben hosszú folyamatra lehet számolni. A már korábban becsapdázott nyestek igen óvatosak, kerülgetik a nyestcsapdát mint macska a forró kását. A csapda bérlés ideje tehát nem volna előre meghatározható.