Prémium nyestcsapda, közvetlenül a gyártótól.
Magyarország területén ingyenes kiszállítás!

Rendeljen telefonon!
  0670/363-8179 vagy 0620/363-8286

E-mail: info@agrohydro.hu

Nyestriasztó spray hátránya

Autó tulajdonosok nagyon gyakran szegezik nekünk a kérdést:
“Nyestriasztó aeroszol az ér valamit?”

A válasz az hogy igen, egy autó motorteréből kiválóan el lehet űzni az oda bejáró nyestet, viszont a befújást időről-időre meg kell ismételni, hogy a kellemetlen szaghatás távoltartó hatása folyamatos legyen. A nyestriasztó aeroszol használatával azonban nem tudjuk elűzni ingatlanunkról a nyesteket. Vagyis a padlásokon még randalírozhat, illetve továbbra is kárt tehet bármely autóban, mely az ingatlanunkon parkol. Tapasztalatok szerint az idegen autók nagyobb kockázatnak vannak kitéve, ugyanis az idegen autót más nyestek is megjelölhették vizeletükkel, dührohamot váltva ki ezzel a saját nyestünkben, aki a territóriumába betörő ellenfelet lát az idegen szagnyomokban. A dühös nyest pedig kárt tesz az autóban, szétrágott kábel és összekapart motorháztető szigetelés formájában.

Egyéb gond is van azonban a bolti nyestriasztó aeroszol készítményekkel. Valamennyi egy ragacsos, kellemetlen szagú, nehezen takarítható készítmény. A felhasználók elmondása szerint olyan, mint ha egy cukros üdítővel locsolták volna végig a motorteret. A nyestet riasztja ugyan, azonban esztétikai szempontból igen problémás. Ennek elkerülése érdekében érdemes egy rongyot befújni a nyestriasztó aeroszollal, és azzal bedörgölni a motorteret és kerékjáratokat. Ezt azonban hetente illik ismételni, ugyanis kevésbé tartós nyest távoltartó hatással bír, mert nem telibe fújjuk a felületeket.

Véleményünk szerint a fújkálós-bedörgölős próbálkozások helyett lényegesen célszerűbb a nyestcsapdázása. A nyestcsapda gyökerében kezeli a problémát, vagyis a problémás nyest fizikailag kerül eltávolításra a területről. Figyelje időszakos nyestcsapda akcióinkat!